www.synstap.no endres igjen. Mer blogg og flere tekster venter.

  • Posted on: 22 January 2016
  • By: Thomas Haugen

Endringer og forbedringer. Tanker om dette kommer til meg ganske ofte. Enkelte ganger blir det med tanken. Andre ganger gjør jeg noe med det og eksempelvis dette nettstedet skifter profil.

Da jeg for snaut fire år siden fikk laget synstap.no hadde jeg en tanke om at det skulle innholde et forum. Et sted der vi som ser dårlig, og andre interesserte, kunne dele informasjon og erfaringer. Det viste seg at det ikke var et behov for det så jeg tok det vekk.
Min andre tanke med siden var at jeg skulle ha en lenkesamling til stort og smått som kan være interessant når et synstap er inne i bildet. Lenkelisten lever fotsatt og jevnlig oppdaterer jeg denne.

Min tredje intensjon var at jeg skulle dele artikler som var relevante for oss som på ulik måte beøreres av et synstap. I flere år har jeg saumfart nettsteder og lagt ut masse som nå ligger i arkivet. Utfordringen har vært at selve publiseringen har tatt tid her inne på synstap.no. Det er mye enklere på Facebook. Jeg kommer derfor kun til å dele artikler og informasjon der. Til det formålet har jeg laget en egen side på Facebook som du gjerne kan følge her www.facebook.no/synstap

Her på selve www.synstap.no vil jeg nå konsentrere meg om to ting. Jeg vil fortsette å dele egne tekster slik jeg har gjort tidligere. Flere av tekstene vil komme med i min kommende bok. I tillegg vil jeg også blogge mer. Skrive om artiklene jeg finner og om andre hverdagslige ting som krydres med mitt synstap. Bloggtekstene blir mindre omfangsrike enn de mer detaljerte skildringene.

På synstap.no vil jeg videre promotere prosessen med bokutgivelse. Både for den som kommer nå til våren og de som forhåpentligvis kommer fortløpende.

Takk for at du følger med!

Hilsen Thomas