Invitasjon til boklansering

  • Posted on: 13 November 2015
  • By: Thomas Haugen

Nina Friis presenterer sin roman
«Holde fast i trær»
tirsdag 17. november kl 18
i Eldorado Bokhandel, Torggt 9 A, Oslo

Nå som e-bok i tillegg til heftet utgave. Kommer på lyd fra NLB. Mer info på www.fugleflukt.no.

Sitat fra omslaget: «En historie om å leve. Om å dø. Om lengsel. Om håp. Om famling. Om å søke etter mening. Om å se det vi overser. Og alltid om naturen - nærende, bærende, kilde til innsikt, kilde til glede.»

I romanen møter vi Alba, en undrende sjel som ikke finner seg til rette i verden. Hun strever med relasjoner og leter etter svar på alle sine spørsmål. Det er kjærligheten til naturen som holder henne oppe. Alba blir synshemmet og opplever at det endrede synet åpner for nye sanseopplevelser og nye muligheter. Men finner hun mot til å gjøre det hun lengter etter?

Boken kan inspirere til å se livet med et annet blikk, både eget liv og klodens. Til å oppleve hverdagen på en ny og mer nærværende måte. Kanskje våge noe nytt? Den kan bidra til å gjenfinne håpet når livet er vanskelig.

Nina Friis er selv synshemmet og tidligere terapeut. Hun vil bl.a. snakke om det dype behovet mennesket har for å være i kontakt med natur i vid forstand, indre og ytre natur. Hun vil også lese utdrag av romanen.

Todelt bilde: Venstre del, forsiden av boken med et slørete bilde av et høsttre. Høyre halvdel, portrettbilde av Nina Friis