Nå skal www.synstap.no pusses opp!

  • Posted on: 23 April 2015
  • By: Thomas Haugen

Etter nesten tre år i drift skal www.synstap.no nå pusses opp og møbleres om.
Disse årene har vist at det har vært liten interesse for å benytte forumet, og det samme gjelder for kommentarfeltene. Derfor er begge deler nå fjernet.
De aller fleste nyhetssakene legges også ut på www.synstap.no sine sider på Facebook, og eventuelle kommentarer og diskusjoner kan gjerne komme der. Siden på Facebook finner du ved å gå via denne lenken https://www.facebook.com/groups/715031845228192/?ref=bookmarks

Nettstedet vil nå bli en mer rendyrket blogg, og jeg vil fortsette med deling av egne tekster og nyhetsartikler jeg anser som relevante.
Dersom dere har ting, nyheter, invitasjoner eller egne tekster, som dere vil publisere kan dere sende dette til post@synstap.no.

Jeg har også laget en side om bokprosjektet mitt. Dersom den blir trykket håper jeg på å få muligheten til å lenke til salgssteder og sider for utlån via Norsk lyd- og blindeskriftsbibliotek.

Hele nettstedet vil i tillegg få et ansiktsløft for å få et litt freshere utseende.
Jeg håper forandringene vil oppleves som ok, og jeg tar gjerne i mot innspill og kommentarer. Disse kan sendes til post@synstap.no

Hilsen Thomas